کاربرد اکستنشن برای برنامه نویسان
همانطور که در مقاله معرفی اکستنشن های برتر در VS Code گفتهشد، اکستنشن ها یک ابزار بسیار مهم برای برنامه نویسان هستند، زیرا به آنها امکانات و قابلیت های جدیدی را در محیط کاری خود اضافه میکنند. این اکستنشن ها معمولاً به صورت پلاگینهایی در IDE (محیط توسعه یکپارچه) مانند: Visual Studio Code ، IntelliJ IDEA ، Sublime Text و … نصب میشوند. در ادامه پنوم قصد دارد به معرفی برخی از کاربرد اکستنشن برای برنامه نویسان بپردازد.
توسعه و ویرایش با اکستنشن
اکستنشن ها به برنامه نویسان اجازه میدهند تا ویژگیهای جدید و قابلیت های سفارشی سازی را به ویرایشگر کدهای خود اضافه کنند. که میتواند شامل قالب های جدید، قابلیت های جستجوی پیشرفته، افزونههای برای فرمتبندی خودکار کد، و … است.
اشتراک کد
اکستنشن ها میتوانند ابزارهایی برای بهبود فرآیند اشتراک و همکاری در توسعه نرمافزار فراهم کنند. مانند افزونههای Git که امکانات مدیریت نسخه و اشتراک کد را به IDE اضافه میکنند. برنامه نویسان به راحتی میتوانند به صورت گروهی از کدهای همگروهی خود مطلع و دسترسی داشته باشند و به راحتی مدیریت ورژن بنندی نیز قالب اجرا میباشد.
تست و اشکال زدایی
اکستنشنها میتوانند ابزارهایی برای تست و اشکال زدایی کد را به IDE اضافه کنند. مثالهایی از این اکستنشن ها شامل افزونه های Debuggers و ابزارهای تست خودکار میشود.
سفارشی سازی توسعه
اکستنشن ها به برنامه نویسان اجازه میدهند تا محیط توسعه خود را به دلخواه خود سفارشی سازی کنند. این شامل اضافه کردن ابزارهای جدید، تنظیمات دلخواه، و تغییر رفتار ویژگی های موجود میشود.
پشتیبانی از زبان ها و فریم ورک های مختلف
برخی از اکستنشن ها به برنامه نویسان امکاناتی برای توسعه بهتر کد در زبان های برنامه نویسی و فریم ورک های خاص را میدهند. به عنوان مثال، اکستنشن های اختصاصی برای Python ، JavaScript ، React ، Angular و… موجود است.
با استفاده از این اکستنشن ها، برنامه نویسان میتوانند بهبود کارایی، سرعت و کیفیت توسعه نرمافزار خود را افزایش دهند. علاوه بر اکستنشن برای برنامه نویسان طراحی سایت نیز با استفاده از اکستنشن مرورگر کروم تغییرات را برای خود آسان کنند.
حالا وقتشه اینو بخونی 🙂
اکستنشن های کاربردی مرورگر کروم
اکستنشنهای مرورگر کروم برای برنامه نویسان دارای مزایای بسیاری هستند که میتوانند فعالیت های آنها را بهبود بخشند. برخی از فواید اصلی این اکستنشنها کارآیی و انعطاف پذیری، ادغام با ابزارهای توسعه ، ادغام با سیستم های نسخه بندی کنترل نسخه مانند Git و SVN را فراهم میکنند، که این امر به برنامه نویسان کمک میکند تا مدیریت کدهای خود را بهبود ببخشند.
اکستنشن های کاربردی مرورگر کروم برای برنامه نویسان عبارت اند از:
Octotree (1
این اکستنشن به شما امکان میدهد از مخزن های GitHub را در کنار صفحات وب خود نمایش دهید، که این کار به شما کمک میکند به راحتی به فایلها و پوشه های مخزن دسترسی پیدا کنید.
2) Wappalyzer
این اکستنشن به شما امکان میدهد فناوریهای مورد استفاده در وبسایتها را شناسایی کنید، از جمله زبانهای برنامهنویسی، فریمورکها، سیستمهای مدیریت محتوا و …
JSON Viewer (3
این اکستنشن به شما امکان میدهد فایلهای JSON را به طور کامل و قابل فهم مشاهده کنید و ساختار آنها را بهبود ببخشید.
4) EditThisCookie
این اکستنشن به شما امکان میدهد کوکیهای مرورگر را مدیریت کنید، از جمله اضافه کردن، ویرایش و حذف کوکیها.
5) Lorem Ipsum Generator
این اکستنشن به شما امکان میدهد به سرعت متنهای Lorem Ipsum بسازید و آنها را به پروژههای خود اضافه کنید.
6) CSSViewer
این اکستنشن به شما امکان میدهد ویژگیها و مقادیر CSS هر المان را با کلیک کردن بر روی آن مشاهده کنید.
7) ColorZilla
این اکستنشن به شما امکان میدهد که رنگهای موجود در صفحات وب را انتخاب کرده و کد HEX یا RGB آنها را ببینید.
8) User-Agent Switcher
این اکستنشن به شما امکان میدهد تا User-Agent مرورگر خود را تغییر دهید تا به صورت مخفی و بدون تغییر مرورگر، به صفحات وب با یک User-Agent متفاوت دسترسی پیدا کنید.
این اکستنشنها میتوانند به برنامهنویسان کمک کنند تا در محیط مرورگر خود بهتر و کارآمدتر کدنویسی کنند و فعالیتهای خود را بهینه تر مدیریت کنند.
جمع بندی
به طور خلاصه، کاربرد اکستنشن برای برنامه نویسان بسیار مفیدی هستند و به آنها کمک میکنند تا در فعالیتهای کدنویسی و توسعه نرمافزار به بهترین شکل ممکن عمل کنند. این اکستنشن ها به برنامه نویسان کمک میکنند که کارایی و سرعت کار خود را افزایش دهند، محیط توسعه خود را به دلخواه سفارشیسازی کنند، با ابزارهای محبوب ادغام شوند، تست و اشکال زدایی کد را انجام دهند، و با زبان ها و فریم ورکهای مورد استفادشان به بهترین شکل کار کنند. با استفاده از اکستنشنها، برنامه نویسان میتوانند کیفیت و کارایی کدهای خود را بهبود بخشند و به راحتی با چالشهای کدنویسی مواجه شوند.
مطالب زیر را حتما مطالعه کنید
بهترین درگاه پرداخت اینترنتی برای سایت
تغییر اجباری سیستم عامل centos 7
اهمیت ساخت ایمیل تجاری اختصاصی
استارت آپ چیست؟
سایت های هوش مصنوعی برای ویرایش عکس
چگونه کد نویسی یاد بگیریم؟
1 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
برای عکس از کل صفحه اکستنشن GoFullPage – Full Page Screen Capture خیلی کاربرد داره من که زیاد ازش استفاده میکنم