پنج ویژگی ضروری سایت آموزشی با کیفیت
با توجه به عصر تکنولوژه و تغییر شیوه یادگیری از آموزش حضوری به آموزش آنلاین بسیاری از کسب و ارها برای ارتقا خود از سایت آموزشی استفاده می کنند، با توجه به اهمیت یادگیری و انتقال کامل اطلاعات وب سایت آموزشی می بایست دارای ویژگی های منحصر به فردی باشد در ادامه ما در وب سایت پنوم به معرفی ویژگی های ضروری سایت آموزشی می پردازیم.
ویژگی های یک سایت آموزشی خوب
سایت آموزشی مناسب تمام افرادی که در زمینه ی آموزش و انتقال علم و دانش با کاربران و دانش آموزان در ارتباط هستند مناسب است. به عنوان مثال دانشگاه، آموزشگاه، آکادمی و دبیران میتوانند از این پلتفرم آموزشی استفاده کنند. همچنین برای نتیجه گیری بهتر از آموزش آنلاین باید از اصول و ویژگی های ضروری استفاده نمایند.
1-استفاده از زیرساخت قوی:
کسب و کار های آموزشی برای برگزاری کلاس های آنلاین خوب و با کیفیت ابتدا باید یک زیرساخت مناسب تهیه نمایند. زیر ساخت شما در وهله ی اول باعث کیفیت و جذب دانش آموزان شما می شود چراکه در صورت ضعیف بودن زیر ساخت و قطعی متداوم سایت دانش جویان از یادگیری آنلاین دلسرد شده و علاقه ی خود را نسبت به دوره از دست خواهند داد.
برای تهیه ی زیر ساخت مناسب می بایست میزان مصرف و فرایند دانشجویان خود با سایت آموزشی در نظر داشته باشید. چه تعداد دانش آموز همزمان آنلاین خواهند شد؟ بعد از ورود به سایت کاربران شما چه اقداماتی انجام می دهند؟ برای تعیین و اجاره ی زیرساخت این دو سوال برای شما بسیار مهم است تا کارشناس با آگاهی بیشتر سرور یا هاست یشنهادی خود را با جزییات دقیق مثل میزان ram و cup به شما ارائه دهد.
2-دسترسی آسان و راحت دانشجویان با سایت شما:
فاکتور دوم برای طراحی سایت آموزشی یوزر فرندلی بودن سایت است، باید به گونه ای سایت آموزشی طراحی شود که کاربران بدون هیچ گونه سوال و مبهمی وارد دوره یا ترم ثبت نامی خود شوند و تمام اطلاعات مربوط به آن را مشاهده نمایند. ظاهر سایت ساده و ابزارهای انتخابی کاربر در معرض دید آن باشد.
نکته ی مهم: یکی از برتری های آموزش آنلاین در دسترس بودن ویدئو های دوره در هر شرایط و در هر مکان جغرافیایی است. پس توجه کنید که حتما کلاس های آنلاین شما دارای ضبط جلسه و یا فیلم های آفلاین در حافظه ی سایت باقی بمانند.
3- کامل بودن امکانات سایت
فاکتور سوم برای سایت آموزشی کامل بودن امکانات وب سایت است. یکی از ویژگی های مهم و کاربردی در هنگام طراحی سایت آموزشی کامل بودن امکانات مد نظر شما هست. در آموزش مجازی و آنلاین هدف کسب و کار ها شبیه سازی و یا حتی تکمیل نقص های آموزش است. توصیه می شود قبل از اقدامات راه اندازی سایت ابتدا یک پروپوزال تهیه کنید و در آن تمام امکانات مد نظر آموزشگاه، دانشگاه، مدرسه و کلاس خصوصی خود را دقیق و شفاف توضیح دهید.
از امکانات ضروری سایت آموزشی میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- ایجاد چندین دوره
- پنل کاربری مجزا برای مدرسین دوره
- امکان برگزاری کلاس آنلاین با دانشجویان
- امکان ارسال تکالیف
- برگزاری آزمون های جامع ( چهارگزینه ای، تشریحی، صحیح غلط و..)
- دریافت کارنامه و نمره بلافاصله پس از آزمون
- تعامل بیشتر در هنگام آموزش
- حضور و غیاب دانش پژوهان
- امکان پرداخت آنلاین دوره و یا شهریه
- دسترسی سریع به تمام ویدئو های دوره
- افزایش امنیت دوره های ثبت نامی
- عدم دانلود ویدئو های دوره ها
- دانلود و پرینت گواهی دوره
- و …
امکانات سایت آموزشی برای هر کسب و کار میتواند متفاوت باشد مدیران و کارشناسان مربوطه ابتدا باتوجه به نیازمندی های خود میتوانند امکانات پلن های آموزشی را تغییر و یا ارتقا دهند و این مورد توسط برنامه نویسان صورت می گیرد.
4- گواهی امنیتی
همانطورکه در مقالات قبلی در خصوص اهمیت گواهی امنیتی سایت صحبت کرده ایم، داشتن این گواهی نامه یا همان Ssl Certificate برای یک وب سایت بسیار ضروری و مهم است چرا که در صورت عدم دریافت این گواهی دانشجویان شما هنگام ورد به سایتتان با خطای مذکور مواجه خواهند شد.
1 2 3 4 5 |
ERR_SSL_PROTOCOL_ERROR یا ERR_SSL_VERSION_OR_CIPHER_MISMATCH |
5-بستر پشتیبانی برای دانشجویان
بدون شک بعد از راه اندازی یک سایت آموزشی با کیفیت، پشتیبانی دانشجویان و کاربران شما بسیار حیاتی است. در وبسایت شما باید یک بستری برای پرسش و پاسخ و ارسال سوالات دانشجویان فراهم شود تا دانشجویان با کمترین دغدغه با مدرس دوره ی خود در ارتباط باشند.
جمع بندی
این پنج ویژگی لازم برای طراحی سایت آموزشی بسیار ضروری می باشد و برای مشاوره ی بیشتر در خصوص طراحی سایت آموزشی و یا راه اندازی پلتفرم های آموزشی میتوانید با همکاران ما در سایت پنوم در ارتباط باشید.
درباره حدیثه افشاری
حدیثه افشاری هستم مهندس نرم افزار متخصص طراحی سایت و سئو و علاقه مند به تولید محتوا و انتقال نکات آموزشی به بقیه افراد
سایر نوشته های حدیثه افشاری
دیدگاهتان را بنویسید