ویژگی یک دامنه ی مناسب
وقتی که ما قرار است از خانه به محل کارمان برویم، بهترین مسیر را برای رسیدن به آن انتخاب می کنیم. حال این مسیر می تواند ویژگی های خاص مربوط به خود مانند ترافیک کم یا تداوم کمتر چراغ های راهنمایی را به همراه داشته باشد و ما را در سریع ترین زمان به محل کارمان برساند. دامنه یا دامین نیز آدرس وبسایت شما است که جستجو کنندگان را به وبسایت شما منتقل می کند. حال این آدرس باید چه ویژگی هایی داشته باشد تا به عنوان بهترین دامنه معرفی شود؟ همانطور که در مقاله ی قبلی در خصوص دامنه صحبت کرده ایم در این مطلب همراه ما باشید تا به بررسی ویژگی دامنه ی مناسب برای وبسایت شما بپردازیم.
ویژگی دامنه ی مناسب برای سایت شما چیست؟
یک دامنه مناسب برای سایت شما، در اصل باید ویژگی های زیر را با خود به همراه دارد:
مختصر و مفید است
زمانی که نام دامنه شما کوتاه باشد، به راحتی قابل درک و به خاطر سپردن است. یک نام دامنه ایده آل نباید بیشتر از 18 کاراکتر باشد. جالب است بدانید که برخی از بزرگترین و موفق ترین برندها از این قانون ساده پیروی می کنند و به نام های دامنه کوتاه و توصیفی پایبند هستند. مثلا:
- penom.ir
- apple.com
- samsung.com
حرفه شما را تداعی می کند
مهم نیست کسب و کار شما در چه زمینه ای است. کافیست کمی فکر کنید تا نامی را پیدا کنید که به کسب و کار شما مرتبط است. این گونه می تواند راحت تر و بهتر در ذهن دیگران جای پیدا کرده و همچنین، کسب و کار خود را بهترین در بین دیگران ارائه دهید.
تاثیر طراحی سایت برای کسب و کارها
حالا وقتشه اینو بخونی 🙂
نام دامنه شما باید آزمون رادیویی را پشت سر بگذارد!
تست رادیویی یکی از ساده ترین روش ها برای اطمینان از این است که نام دامنه شما کوتاه و ساده طراحی شده و ارتباط را به سادگی با کاربر برقرار می کند. تست رادیویی ارزیابی می کند که درک نام دامنه شما در هنگام صحبت با صدای بلند چقدر آسان یا دشوار است. این یک راه عالی برای سنجش پیچیدگی نام دامنه شما است، به خصوص با محبوبیت جستجوهای صوتی این روزها.
برای انجام این تست، کافیست از چند نفر بخواهید که نام دامنه شما را با صدای بلند و سریع گفته و از افرادی دیگر بخواهید که به آن ها گوش دهند. در صورتی که شنوندگان برای بار اول متوجه نام دامنه شما شدند، شما از این تست با سربلندی گذر کرده اید.
احتمال اشتباه تایپی را در نظر بگیرید
برخی از کلمات فارسی، زمانی ک با حروف انگلیسی نوشته می شوند، انواع مدل های مختلفی را به همراه دارند. به عنوان مثال، برخی از افراد کلمه کوروش را به این شکل korosh برخی به این صورت koorosh و برخی دیگه به این شکل kourosh می نویسند. بهتر است نامی را برای دامنه خود انتخاب کنید که فارغ از این دسته بوده و به ساده ترین حالت ممکن نوشته می شود.
اعداد یا کاراکترهای اضافی مانند خط فاصله را حذف کنید
وجود اعداد یا خط فاصله می تواند امکان دسترسی کاربران به وبسایت شما را کاهش دهد. برای این که نامی راحت برای دامنه خود داشته باشید، بهتر است از این قالب استفاده کنید mesal.ir تا mesal-2.ir.
مشکلات قانونی را جدی بگیرید
یکی دیگر از ویژگی دامنه ی مناسب شما این است که همواره «در دسترس» باشد. این یعنی نباید باعث ایجاد مشکل کپی رایت یا علامت تجاری شود. هنگام انتخاب دامنه خود، باید مطمئن شوید که پاک است و هیچ دعوی قضایی مرتبط با آن وجود ندارد.
آیا خرید دامنه .ir تنها چیزی است که ما به آن احتیاج داریم؟
با توجه به ویژگی دامنه ی مناسب که در عنوان قبلی خدمت شما ارائه دادیم، آیا تنها خرید دامنه دات آی آر می تواند کافی باشد؟ قطعا خیر! شما زمانی که اقدام به خرید دامنه .ir می کنید، نیاز است که موارد پیش روی خود را نیز با توجه به نکاتی که در بخش قبلی به شما ارائه دادیم، پیش ببرید.
یعنی شما باید نام مناسب و مواردی دیگر مانند بررسی پاک بودن دامنه را انجام دهید تا بتوانید به خوبی کسب و کار آنلاین خود را در این دامنه ارائه و گسترش دهید. پس خرید دامنه .ir تنها در صورتی می تواند برای ما سودمند باشد که ویژگی های دامنه ی مناسب را نیز با خود به همراه داشته باشد.
دامنه .ir بدون ویژگی های اشاره شده، مانند سایتی است که افراد تنها می توانند وارد آن شوند، نه می توانند صفحه را اسکرول کنند و نه می توانند مطلبی را در وبسایت مشاهده یا مورد بررسی قرار دهند.
سخن پایانی
برای این که وب سایت سودمند برای کسب و کار خود داشته باشید، باید آن را به گونه ای در بستر اینترنت قرار دهید که نام آن در سریع ترین زمان ممکن در ذهن مخاطب بنشیند. از سویی دیگر، این که چه مدل دامنه ای را نیز برای وبسایت خود انتخاب کنید (.ir، .com، .net و غیره) نیز بسیار حائز اهمیت است. همان طور که در مطلب نیز به آن اشاره کردیم، هیچوقت تنها خرید یک دامنه نمی تواند برای شما مفید باشد. در کنار خرید دامنه می بایست نکات مربوط به قدرتمند سازی آن مانند استفاده از نکات مربوط به ویژگی دامنه ی مناسب و ویژگی های یک دامنه کاربردی را نیز بر روی آن پیاده سازی کرد.
درباره حدیثه افشاری
حدیثه افشاری هستم مهندس نرم افزار متخصص طراحی سایت و سئو و علاقه مند به تولید محتوا و انتقال نکات آموزشی به بقیه افراد
سایر نوشته های حدیثه افشاریمطالب زیر را حتما مطالعه کنید
بهترین درگاه پرداخت اینترنتی برای سایت
تغییر اجباری سیستم عامل centos 7
اهمیت ساخت ایمیل تجاری اختصاصی
استارت آپ چیست؟
سایت های هوش مصنوعی برای ویرایش عکس
چگونه کد نویسی یاد بگیریم؟
1 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
بسیار جامع و کاربردی ممنون