نقش های مختلف در وردپرس

تعریف دقیق کاربران و دسترسی های لازم به آنها نه تنها امنیت سایت شما را افزایش می دهد بلکه کاربران شما راحت تر میتوانند با پنل پیشخوان سایت وردپرس کار کنند. در ادامه به بررسی نقش های مختلف در وردپرس می پردازیم.
منو کاربران در پیشخوان
در داشبورد وردپرس قسمت کاربران میتوانید مشخصات کاربران ثبت نامشده در سایت خود را مشاهده و یا جزییات آنها را ویرایش کنید. به طور کلی نقش های اختصاص دادهشده به کاربران سبب می شود هر یک از آنها اقدامات مخصوص به خود را داشتهباشند.
نکته مهم: در صورت ایجاد کاربر جدید از رمز عبور ایمن که شامل: حروف، اعداد و علامت ها استفاده کنید.
نقش های کاربران وردپرس
در سایت های مختلف وردپرسی تعداد نقش های کاربران متفاوت است به صورت پیش فرض سایت های وردپرس دارای چهار نقش پیش فرض می باشد و در صورت سایت فروشگاهی چهار دسترسی دیگر نیز به پیشخوان وردپرس شما اضافه می شود.
لازم به ذکر است امکان تعریف نقش های دیگر نیز با توجه به برنامه نویسی و طراحی طراح سایت متفاوت است.
- مدیرکل (Administrator) : دسترسی به کل داشبورد پیشخوان وردپرس را دارد.
- ویرایشگر (Editor) : دسترسی ویرایش محتوای نوشته ها و حذف دیدگاه ها را دارند.
- نویسنده (author) : این کاربران تنها دسترسی به افزودن نوشته ها را دارند و میتوانند یک نوشته با نام خود منتشر کنند. امکان ایجاد دسته بندی برای نوشته و ایجاد برچسب برای آنها امکان پذیر نمی باشد. (تولید کنندگان محتوا در وب سایت ها این دسترسی را دارند)
- مشارکت کننده (contributer) : افراد با این نقش امکان انتشار نوشته ها را ندارند و باید مدیر سایت نوشته های آنها را تایید و سپس منتشر کند.
- مشترک (subscriber) : این کاربران دسترسی به هیچ گونه از قسمت ها را ندارند و تنها میتوانند مشخصات کاربری خود را ویرایش کنند.. نقش پیش فرض کاربران وردپرس موقع ثبت نام این دسترسی است.
- مشتری (Customer) : این کاربران دسترسی به فروشگاه سایت را دارند و مطابق نقش مشترک است.
- مدیر فروشگاه (store manager) : در صورتی که سایت شما فروشگاهی می باشد این سه نقش را خواهید داشت. دسترسی مدیر فروشگاه برای تایید سفارشات، گزارش گیری و افزدن محصولات و دسته بندی جدید است.
- فروشنده (Seller) : در صورتی که امکان بارگزاری و فروش حصولات توسط فروشندگان باشد میتوانید از این دسترسی استفاده نمایید.

منو تنظیمات در پیشخوان وردپرس
در این قسمت همانطور که از نام آن پیدا است مربوط به تنظیمات کلی سایت مانند بخش های عمومی، نوشتن، خواندن، گفت و گو، رسانه، پیوندهای یکتا و حریم خصوصی است پشتیبان یا مدیر سایت پس از تحویل سایت میبایست تمام فیلد ها و بخش های تنظیمات سایت را بررسی کند و در صورت تغییر آن اقدامات لازم را انجام دهد.
در تنظیمات عمومی سایت عنوان همان نامی است که گوگل آن را در موتور های جست و جوی خود ذخیره می کند و در فیلد آدرس ایمیل مدیریت ایمیل خود را جایگزین نمایید تا اطلاع رسانی های سایت را به درستی دریافت کنید.
بخش نوشتن تنظیمات داشبورد وردپرس برای تنظیمات کلی ورود به داشبورد پیشخوان می باشد.
بخش خواندن مربوط به مدیریت نوشته ها و تعداد نمایش آنها در هر صفحه است.
در تنظیمات گفت و گو شما میتوانید دیدگاه های ارسالی از کاربران را مدیریت نمایید و تنظیمات را به گونه ای قرار دهید که قبل از انتشار دیدگاه ها مدیر سایت آن را به صورت دستی تایید نماید.
رسانه ها سایز بندی تصایر شما را در ابعاد مختلف مانند اندازه ی بند انگشتی، اندازه میانه و اندازه بزرگ دسته بندی می کند.
تنظیمات پیوند یکتا به شدت بر روی سئو سایت شما تاثیر گذار است و بهتر است در همان روزهای اولیه طراحی سایت آن را بررسی نمایید و در صورت دلخواه آن را ویرایش کنید.
در بخش حریم خصوصی میتوانید یک صفحه با عنوان شرایط و ضوابط سایت خود ایجاد نمایید که کاربران موقع ثبت نام و خرید از سایت شما موظف به تایید و قبول کردن شرایط سایت شما باشد.
نتیجه گیری
نقش های مختلف در وردپرس تکمیل کننده ی آموزش کامل پنل پیشخوان وردپرس می باشد و جهت آگاهی مدیران سایت تهیه شده است در صورت هرگونه سوال در زمینه ی سفارش سایت و پشتیبانی سایت میتوانید با مجموعه ی پنوم در ارتباط باشید.
دیدگاهتان را بنویسید