سایت html یا وردپرس طراحی کنیم؟

یک سوال مهم در هنگام سفارش طراحی سایت می تواند این مورد باشد:طراحی سایت با html یا وردپرس؟ در ابتدای کار این دو هیچ تفاوتی برایتان ندارد و توجه ی خاصی به آن نمی شود هر کدام از سبک های طراحی به کلی باهم تفاوت دارد در این مقاله سعی دارم به معرفی هر دو پلتفرم بپردازم که تصمیم نهایی را شما عزیزان راحت تر و منطقی تر انتخاب کنید.
وردپرس چیست؟
وردپرس یک سیستم مدیریت یادگیری (Content Management System = CMS) می باشد با استفاده از آن قادر خواهید بود تا به راه اندازی انواع گوناگون از وبسایت(فروشگاهی،شرکتی،شخصی و وبلاگ بپردازید.
پایه گذار وردپرس مت مولنوگ می باشد که در 27 مِی سال 2003 آن را به صورت رسمی عرضه کرد، نرمافزار کدبازی که در ابتدا به طور گسترده از سوی وبلاگ نویسان برای نوشتن وبلاگ مورد استفاده قرار می گرفت. اما حالا با گذشت چند سال از انتشار آن و بروزرسانی های مختلفی که در آن ایجاد شده و انعطاف پذیری فوق العاده ی آن قادر خواهید بود تا علاوه بر وبلاگ با استفاده از افزونه ها و طراحی های اختصاصی در پوسته های وردپرس هر نوع وبسایتی را با آن راه اندازی کنید.
زبان برنامه نویسی وردپرس:
وردپرس با استفاده از زبان برنامه نویسی PHP ساخته شده و توسط Mysql نیز پشتیبانی می شود، همچنین نسخه ای برای پست گرس کیو ال نیز موجود می باشد. این سیستم کاملا بهینه و متن باز می باشد.(برنامه نویسان حرفه ای می توانند تغییرات دلخواه را اعمال کنند)
مزایای و معایب استفاده از سیستم مدیریت یادگیری وردپرس
مزایای:
- استفاده از کد های بهینه
- متن باز بودن پلتفرم
- بروزرسانی سریع
- طراحی با قیمت مناسب
- امنیت بالا
- محبوبیت نزد گوگل و موتور های جستجو
- پشتیبانی سریع آن
معایب :
- اختصاصی نبودن آن
- عدم تغییر بعضی از قسمت های سایت
HTML چیست؟
مخفف کلمات Hyper Text Markup Language است، یک زبان نشانهگذاری استاندارد برای صفحات وب محسوب میشود.
این زبان بنیاد صفحات وب را تشکیل میدهد ، هر آنچه که در صفحه میبینید از عناوین، متنها و تصاویر همگی با HTML در صفحهی وب قرارداده شدهاند.
در ابتدا لازم است بدانید html یک زبان برنامه نویسی نیست! بلکه یک روش یا زبان نشانهگذاری است که برای ساختاربندی اجزای صفحه به کار برده میشود.
زبان HTML برای تبادل اطلاعات بصورت رمزنگاری شده در دنیای اینترنت استفاده میشود. در سال 1989 میلادی تیم برنرز-لی (Tim Berners-Lee) با انتشار زبان HTML، شبکه جهانی وب را اختراع می کند. جالب است بدانید که شبکه جهانی وب زندگی خود را در CERN، یک آزمایشگاه فیزیک ذرات در ژنو آغاز کرد.
با گذشت زمان شیوه ی تعریف و کد نویسی HTML دست خوش تغییرات و توسعه های متعددی تا به امروز شدهاست.
نحوه ی طراحی سایت html
اگر HTML را شبیه به یک ساختمان در حال ساخت در نظر بگیریم، مهندس عمران که پی ساختمان را ریخته و اسکلت آن را میسازد حکم کسی را دارد که ساختار اصلی صفحات وب را با HTML میسازد.
همچنین مهندس معماری که وظیفه دارد ظاهر ساختمان را زیباتر کند مانند کسی است که به کدنویسی با CSS و JavaScript میپردازد، در نتیجه طراحی سایت های htmlی اختصاصی شما بوده و حتما نیاز به تخصص چندین زبان دارد.
مزایا و معایب استفاده از سایت html
مزایا:
- اختصاصی بودن آن
- متن باز بودن کدها
- امنیت بالا
- سبک تر بودن سایت
معایب:
- گران بودن
- ضعف در پشتیبانی از مرورگرهای قدیمی
- عدم بروزرسانی سایت
- هر نوع تغییر و بروزرسانی وابسته به برنامه نویس
حال شما می توانید با معیار های مورد نظر خود تصمیم نهایی را بگیرید و با مجموعه ی پنوم تماس حاصل فرمایید
دیدگاهتان را بنویسید