آموزش طراحی قالب اختصاصی وردپرس قسمت 1
همانطور که قبلا گفتهشد برای طراحی سایت وردپرس شما دو راه برای ظاهر سایت خواهیدداشت، راه اول استفاده از قالبهای اورجینالآماده و راه دوم طراحی قالب اختصاصی و منحصر به فرد خودتان است. هزینه طراحی قالب اختصاصی وردپرس از قالبهایآماده بیشتر است و در بعضی مواقع مناسب کسبوکار شما نیستند.
در صورتی که بودجه شما محدود نیست و برای راه اندازی وبسایت تمایل دارید یک سایت اختصاصی و یونیک طراحی شود بهتر است از راه دوم یعنی طراحی قالب اختصاصی استفاده کنید. در ادامه به آموزش طراحی قالب اختصاصی وردپرس میپردازیم.
نصب وردپرس در لوکال هاست
قبل از طراحی قالب اختصاصی با افزونه المنتور شما میبایست دامنه ، هاست و وردپرس خام را روی هاست اشتراکی یا سرور اختصاصی نصب کنید. در صورتی که تنها قصد یادگیری و اجام این آموزش را دارید علاوه بر هاست اشتراکی میتوانید سایت اختصاصی خود را بر روی لوکال هاست یا کامپیوتر خود ایجاد کنید.
لوکال هاست (Localhost) به کامپیوتر یا سروری که به طور محلی و در شبکه داخلی خودتان در حال اجرا است، میگوییم. به طور کلی، وقتی شما به localhost متصل میشوید، به خود کامپیوتر یا دستگاهی که در حال حاضر از آن استفاده میکنید متصل میشوید. که برای برنامه نویسی و طراحی سایت میتوان از آن استفاده کرد.
برای اجرای کدها و نمایش طراحیهای انجامشده در سایت باید یک xampp یا wamp را روی سیستم خود نصب کنید. به گونهای که ابتدا گزینه start را در برنامه xampp ایجاد کنید و بعد خروجی نتایج برای شما نشان دادهشود.
بعد از نصب نرم افزار xampp در قسمت پوشهبندی آن htdocs وارد شوید سپس آخرین نسخه وردپرس خام که لینک دانلود آن در انتهای همین مطلب قرار میگیرد را مطابق ویدئو آموزشی اکسترکت کنید و در پوشه htdocs قرار دهید پس از انتقال پوشههای وردپرس باید یک پایگاهداده برای سایت مد نظر ایجاد کنید که کافیست دکمه کنار start یعنی admin را کلیک کنید.
دانلود آخرین نسخه وردپرس فارسی
نصب پایگاه داده در لوکال هاست
برای ساخت پایگاهداده جدید در لوکال هاست کافیست گزینه new در قسمت چپ نوار ابزار را کلیک کنید و نام دلخواه را وارد کنید و آن را ایجاد کنید. برای نصب کامل وردپرس بعد از ساخت پایگاهداده داخل کادر جستوجوی مرورگر کروم خود http://localhost را وارد میکنیم. که بزنبریم را کلیک میکنیم و در صفحه جدید باید نام پایگاهداده دلخواه که وارد کردید را قرار دهید و نام کاربری را root و رمز را به صورت خالی بگذارید و گزینه فرستادن را انتخاب کنید.
در صفحه جدید مطابق ویدئو آموزشی عنوان سایت را نام اصلی سایت و برند خود را وارد کنید و نام کاربری و رمز عبود در کادر های بعدی را میتوانید به دلخواه قرار دهید توجه داشته باشید این عبارت را حتما در قسمتی یادداشت کنید و برای ورود به سایت باید آنها را وارد کنید.
توجه داشتهباشید قبل از هر نوع تغییر و مشاهده سایت حتما نرم افزار xampp را باز کرده و دو گزینه اول یعنی Apache و MySQL را start کنید.
آموزش طراحی قالب اختصاصی با المنتور
بعد از نصب وردپرس و ساخت پایگاهداده لازم است افزونه المنتور و قالب سلام المنتور را از مخزن اصلی وردپرس دانلود کنید. برای افزایش امنیت و جلوگیری از هکشدن سایت حتما افزونه و قالب را از مخزن اصلی وردپرس نصب نمایید.
چرا که افزونه المنتور پرو در سایت های مختلف به صورت رایگان وجود دارد اما کرکشده یا به اصطلاح نالشده هستند که بعدها میتوانند آسیب جدی به سایت شما وارد کنند.
در جلسه بعدی آموزش طراحی قالب اختصاصی وردپرس نحوه طراحی صفحات و سفارشیسازی برگه ها آموزش دادهمیشود در صورت هرگونه سوال میتوانید از قسمت دیدگاه نظرات خود را ارسال کنید تا توسط تیم فنی پنوم پاسخ دادهشود.
دیدگاهتان را بنویسید